Savjeti


ee

subota, 23. travnja 2016.

Riba, ječam i povrće - POSNO

Riba, ječam i povrće - POSNO



Za 4 osobe potrebno je: 500 g mešanog povrća za supu, 250 g ječma, 1 l supe od povrća, 250 g zelenog graška, 450 g fileta lososa bez kožice ili druge ribe po izboru, 60 g pinjola (ili oraha), 30 g putera, 2 kašičice seckanog belog luka, so i biber.


U šerpi rastopite puter na srednjoj temperaturi i izdinstajte povrće 5-7 minuta. Dodajte ječam (koji ste prethodno držali u vodi 60 minuta i iscedili), supu i seckani beli luk. Posolite i pobiberite, poklopite i ostavite da se krčka 30-40 minuta na umerenoj temperaturi. Zatim umešajte komadiće ribe, grašak, pinjole (ili orahe) i kuvajte još 10-15 minuta.




0 komentari:

Objavi komentar

baner