Savjeti


ee

nedjelja, 7. veljače 2016.

Kobasice s kupusom i krumpirom

Kobasice s kupusom i krumpirom


Pripremite jednostavan ručak sa kiselim kupusom i kobasicama za četiri osobe i to za manje od 35 kuna!

Kobasice i kiseli kupus klasik su koji se savršeno uklapa u hladnije dane. Još jedna od klasičnih i vrlo ukusnih kombinacija s kiselim kupusom je ona s kobasicama i krumpirom. Ako tražite jelo jednostavno za pripremu koje je brzo gotovo - isprobajte ovaj recept.


Za ovo ukusno jelo trebat će vam oko 45 minuta i nahranit ćete četveročlanu obitelj.

Sastojci:

500 g krumpira Clever - (pakiranje 5 kg = 16.99 kn)

4 Kranjske kobice Clever (pakiranje 320 g = 9.99 kn, akcija 21.1 - 27.1)

500 g kiseli kupus rezani Clever - (pakiranje 500 g = 4.99 kn)

sol

Clever papar crni mljeveni (pakiranje 100 g = 8.99 kn)

Clever suncokretovo ulje - (pakiranje 1 l =6.99 kn, akcija 21.1 - 27.1)

Priprema:


Pećnicu zagrijte na 200°C. Krumpire operite i prerežite na polovice i zatim posložite na lim za pečenje, posolite, popaprite i posipajte uljem. Pecite u pećnici 30-45 min.
Kiseli kupus isperite u vodi ako je preslan.
Na dvije žlice ulja pirjajte kiseli kupus 15-tak minuta.
Kobasice ispecite na tavi i poslužite s pečenim krumpirom i pirjanim kiselim kupusom.
Dobar tek!

0 komentari:

Objavi komentar

baner