Savjeti




ee

četvrtak, 21. travnja 2016.

KREMASTI ŠPINAT – OVAKO GA PRIPREMA MOJA MAMA, A JA SAM NAUČILA OD NJE. SAVRŠEN PRILOG SVAKOJ VRSTI MESA.

KREMASTI ŠPINAT – OVAKO GA PRIPREMA MOJA MAMA, A JA SAM NAUČILA OD NJE. SAVRŠEN PRILOG SVAKOJ VRSTI MESA.



Sastojci:
1 kg špinata
200 ml mlijeka
1 jaje

1 čehna bijelog luka
1 kašika brašna
1 kašika putera ili ulja
Način pripreme:

Špinat dobro očistite i operite te izrežite na tanke trakice. Obarite ga u ključaloj vodi nekoliko minuta, saperite i dobro procijedite. U maloj tavi na ulju ili puteru propržite sitno rendani bijeli luk, dodajte kašiku brašna.


Špinat pomiješajte s mlijekom, dodajte umućeno jaje i smjesu brašna i bijelog luka, začinite i kuhajte na laganoj vatri dok se ne zgusne.


Related Posts:

  • Francuski krumpir - recept koji uvijek pali Francuski krumpir - recept koji uvijek pali VRIJEME PRIPREME            BROJ PORCIJA   do 90 min                    -4+ Ne mor… Read More
  • Nezaboravan nedjeljni ručak Nezaboravan nedjeljni ručak Kulinarski akademik Branko Ognjenović svoj meni opisuje pridjevima jednostavno, jeftino i efektno. Za Gastro.hr pripremio je nekoliko jela kako bi nas uvjerio da priprema izvrsnih jela ne mor… Read More
  • Korak po korak do najsočnije janjetine Korak po korak do najsočnije janjetine Ususret Uskrsu i sezoni janjetine posjetili smo kulinarski studio Majstor kuhar u kojemu nam je chef Branko Ognjenović otkrio kako pripremiti janjetinu na nešto drugačiji način. Za … Read More
  • Znate li kako pripremiti jaje? Znate li kako pripremiti jaje? Iskusni chef Branko Ognjenović i vlasnik konzultantske tvrtke Majstor Kuhar za ovotjedni savjet pripremio je sve korake uspješnog poširanja jaja i pripreme omleta. (adsbygoogle = window… Read More
  • Pikantni mesni lonac s mahunama Pikantni mesni lonac s mahunama „Neki to vole vruće,“ naslov je poznatog filma, a ovom bi se jelu slobodno moglo nadjenuti ime „Neki to vole pikantno“. Mahune, same po sebi dosta blaga okusa, u ovom će jelu izvrsno nadop… Read More

0 komentari:

Objavi komentar

baner