Savjeti




ee

utorak, 26. travnja 2016.

Piletina i ananas - MRSNO

Piletina i ananas - MRSNO


Za 4 osobe potrebno je: 4 filea pilećeg belog mesa, četvrtina ananasa isečenog na kriške, 1 crvena paprika, 140 ml slatko kiselog sosa za piletinu, 2 struka mladog crnog luka, 3 kašike ulja, 1 kašika rendane kore zelenog limuna, 60 ml vode, so i biber.


U tiganju zagrejte ulje na srednjoj temperaturi i kratko ispržite piletinu, po 2-3 minuta sa svake strane. Dodajte komade ananasa i iseckanu papriku i dinstajte sve zajedno 3-5 minuta. Potom umešajte slatko kiseli sos, dodajte vodu i rendanu koru zelenog limuna. Posolite i pobiberite i kuvajte 2-3 minuta. Rasporedite meso i sos u četiri tanjira, pospite iseckanim mladim crnim lukom i poslužite.
***********


Related Posts:

  • Naučite kako napraviti burek s mesom na kojem će vam svi zavidjeti Naučite kako napraviti burek s mesom na kojem će vam svi zavidjeti Uhvatite se u koštac s domaćim burekom i uživajte u omiljenom balkanskom specijalitetu Burek obožavamo u svim varijantama. Originalno s mesom, a ne bun… Read More
  • Pikantni mesni lonac s mahunama Pikantni mesni lonac s mahunama „Neki to vole vruće,“ naslov je poznatog filma, a ovom bi se jelu slobodno moglo nadjenuti ime „Neki to vole pikantno“. Mahune, same po sebi dosta blaga okusa, u ovom će jelu izvrsno nadop… Read More
  • Korak po korak do najsočnije janjetine Korak po korak do najsočnije janjetine Ususret Uskrsu i sezoni janjetine posjetili smo kulinarski studio Majstor kuhar u kojemu nam je chef Branko Ognjenović otkrio kako pripremiti janjetinu na nešto drugačiji način. Za … Read More
  • Pečena teleća rebra s krumpirima Pečena teleća rebra s krumpirima VRIJEME PRIPREMEdo 90 min Ideja za subotnji ili nedjeljni ručak od kojeg će vam mirisati cijela kuća. A i susjedima... (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sas… Read More
  • Atak na punjeni pileći batak Atak na punjeni pileći batak VRIJEME PRIPREME do 60 min Chef Branko Ognjenović savjetuje kako idealno ispeći pileće meso s neodoljivim punjenjem Sastojci 700 g pileći batak 300 g heljdina kaša 200 g jetra pileća … Read More

1 komentari:

baner