Savjeti


ee

subota, 7. svibnja 2016.

FERERRO ROCHER

FERERRO ROCHER



FERERRO ROCHER DETALJAN RECEPT SA SVIM CAKAMA… BOLJI OD ORGINALA…

Probavši tamnu kuglicu od kolegice,strašno sam se iznenadila koliko su okusom identične, ako ne čak i bolje od original fererra. Naravno, odmah sam je tražila recept i evo dijelim sa svima Vama ljubiteljima i onima koji će to tek postati

Sastojci
200 g lješnjak napolitanki
300 g lješnjaka – prženih, sjeckanih


400 g nutelle (može i jeftina verzija naravno)
300 g mliječne čokolade
9 žlica ulja

Priprema
Napolitanke grubo izlomiti, dodati sjeckane lješnjake i nutellu. Sve zamjesiti da se poveže. Ako je mekano, ostaviti 10-30 minuta da se stegne.


Oblikovati kuglice. Staviti u hladnjak 60-120 min da se dobro stegne.
Čokoladu s uljem otopiti na laganoj vatri. Umakati kuglice u čokoladu te slagati na prozirnu foliju da se stegne.

0 komentari:

Objavi komentar

baner