Savjeti




ee

subota, 7. svibnja 2016.

PLJESKAVICE KOJE ĆE VAS RASPAMETITI SVOJIM UKUSOM

PLJESKAVICE KOJE ĆE VAS RASPAMETITI SVOJIM UKUSOM



Potrebni sastojci

-Mleveno meso 500 grama
-Jaja4 kom.
-Brašno4 kašike
-Kisela pavlaka200 grama
-Prašak za pecivo1 kom.


-Crni luk mala glavica
-Beli luk1-2 čena
-Ulje

Potrebni zacini

-Mešavina začina
-Kuhinjska so
-Biber u prahu.



Priprema jela

1
Mikserom umutiti jaja, brašno, pavlaku i prašak za pecivo, beli i crni luk, mleveno meso pa dodati začine. Zatim od mase praviti, oblikovati pljeskavice.
2

Pljeskavice vaditi kašikom i pržiti ih na vrelom ulju.


Related Posts:

  • Korak po korak do najsočnije janjetine Korak po korak do najsočnije janjetine Ususret Uskrsu i sezoni janjetine posjetili smo kulinarski studio Majstor kuhar u kojemu nam je chef Branko Ognjenović otkrio kako pripremiti janjetinu na nešto drugačiji način. Za … Read More
  • Aromatizirajte maslac začinima Aromatizirajte maslac začinima Svima je već dobro poznat maslac sa začinskim biljem koji nam je dostupan u skoro svakom supermarketu. Samo mali broj hrabrijih će se upustiti u izradu svog začinskog maslaca. Šteta, jer je… Read More
  • Pljeskavica sa sirom i pikantnim umakom Pljeskavica sa sirom i pikantnim umakom "Male radionice velikih burgera" za sočnu i neobičnu pljeskavicu sa sirom uz karamelizirani luk i pikantni bijeli prilog s kukuruzom. Recept za pljeskavicu sa sirom Sastojci: … Read More
  • Branko Ognjenović kuha: Hit jesenska jela s mesom Branko Ognjenović kuha: Hit jesenska jela s mesom Jesen je sezona gljiva u kojoj zaljubljenici u branje jestivih gljiva dolaze na svoje. Donosimo vam dva prefina recepta našeg chefa Branka Ognjenovića koja svakako prepo… Read More
  • Piletina i Njoke Piletina i Njoke VRIJEME PRIPREME do 30 min (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); S obzirom da je piletina jedna od najčešćih namirnica koje svakodnevno konzumiramo, nudim vam jednu vrlo zanimljivu var… Read More

0 komentari:

Objavi komentar

baner