Savjeti




ee

nedjelja, 22. svibnja 2016.

RUČAK KOJI ŠTEDI KUĆNI BUDŽET...ZATO ŠTO VAM JE POTREBNO SAMO 3 SASTOJKA

RUČAK KOJI ŠTEDI KUĆNI BUDŽET...ZATO ŠTO VAM JE POTREBNO SAMO 3 SASTOJKA



Sastojci
500 gr pileceg filea
1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/
200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje

Priprema
1.
Pileci file iseci u tanke snicle
koje ne treba lupati.
2.


U posudu istresti sadrzaj krem
supe i svaku sniclu uvaljti u supu,
pa slagati u vatrostalnu posudu.
3.


Preliti pavlakom i u toploj rerni na
200 stepeni peci 30 minuta,
iskljuciti rernu i ostaviti jos
15 minuta da se zavrsi pecenje.
4.
Ko voli res pecenu i bez krema
piletinu, moze skinuti poklopac i
zapeci piletinu.
5.
Sluziti uz baren karfiol ili brokoli.
Naravno , posluziti i salatu….

Related Posts:

  • Iznenadite nepca namazom od leće i piva Iznenadite nepca namazom od leće i piva Recept za ukusan nesvakidašnji namaz koji svakako trebate probati Leća spada u grupu mahunarki i ima je četrdesetak vrsta. Uzgajala se još u kamenom dobu i pretpostavlja se da potj… Read More
  • Polpete od bulgura i tikvica Polpete od bulgura i tikvica (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Od kada se rodila naša curica, ja sam kao na traci – nikako da stanem! Beba zahtijeva puno vremena, što je starija sve više, a svakodne… Read More
  • Bakina pogača Bakina pogača U listopadu tradicionalno slavimo kruh i ja vam donosim jednostavan recept za beskavsnu pogaču kojoj je priprema laka, a okus, miris i mekoća nevjerojatna. U prošlosti je kruh imao puno veću ulogu u prehran… Read More
  • Recept za beskvasni kruh, kojeg se brže napravi nego što ga se pojede Recept za beskvasni kruh, kojeg se brže napravi nego što ga se pojede Prema pravilima makrobiotičke prehrane, organizam i krv slabe nakon dugotrajnog konzumiranja peciva s kvascem. Donosimo ti jednostavan recept za besk… Read More
  • Što s medvjeđim lukom? Što s medvjeđim lukom? Medvjeđi luk (kojeg još zovu srijemuš ili divlji luk) samonikla je biljka koja raste u sjenovitim i vlažnim listopadnim šumama, a okusom i mirisom sličan je češnjaku. Sada, u sezoni, možemo ga kupit… Read More

0 komentari:

Objavi komentar

baner