Savjeti


ee

ponedjeljak, 27. lipnja 2016.

PRAVI LJETNI RUČAK..."Kotlovina" iz elektr.pekača




Dok se vi bućkate,pekač napravi svoje.....Ispalo je baš ko kotlovina,ali puno brže..
Sastojci:
50 dag svinjskih šnicli
sol,Vegeta i ulje
2 luka
2 paprike
15 mini rajčica
6-8 krumpira
ulje,voda(ili juha) i začini
Priprema:
Šnicle začinite sa Vegetom,soli i ula,pa ostavite da odstoji.Povrće očistite ,narežite krumpir i papriku.Luk prepolovite a rajčice ostavite cijele. Zagrijte ulje u pekaču,pa kratko zapržite meso da dobije boju.Kad se meso zapeče dodajte svo povrće.Pokrijte i dinstajte polako.Po potrebi promiješajte i malo podlijte. Pecite dok meso i krumpir nisu mekani.Poslužite uz neku salatu.

0 komentari:

Objavi komentar

baner