ee
subota, 13. kolovoza 2016.
OVA TORTA JE – RAJSKA POSLASTICA…ČAK NE MORA NI DA SE PEČE A IDU SAMO 4 SASTOJKA
By A at 02:23:00
No comments
Dobro je da postoje recepti pomoću kojih možete pripremiti fantastičan ukusan desert veoma brzo.
Ovaj recept odgovaraće svim sladokuscima, koji cene svoje vreme. Za samo 20 minuta dobićete savršenu tortu sa nežnim, delikatnim ukusom. I nećete morati, pripremajuci ovu poslasticu, potrošiti pola života:) Probajte, nećete se pokajati.
Za pripremu ove torte biće vam potrebni sledeći sastojci:
– 250 gr mevenog Plazma keksa
– 100 gr putera
– 400 gr „Nutele“ („Eurokrema“)
– 500 gr sira „Filadelfija“ (ili drugi krem sir)
Priprema:
Sjedinite puter sa 1 supenom kašikom „Nutele“ i dobro otopite na vodenoj pari (ili u mikrotalasnoj pećnici). Ovom mešavinom prelijte mleveni keks. Ostavite u frižider. Pomešajte ostatak „Nutele“ sa „Filadelfija“ sirom pomoću miksera. Dobijenu smesu, takođe, ostavite u frižider. Izvadite iz frižidera vašu osnovu za tortu. Stavite je u kalup.Dobro je poravnajte, koristeći čašu. Odozgo stavite smesu od sira i čokoladnog krema, dobro je raspoređujući po osnovi. Ostavite tortu u frižider na 20-ak minuta da se spoje. Rajska -poslastica je gotova. Izgleda odlično, a ukus je zaista neverovatan, jer kombinacija mekog sira i zasićenog čokoladnog ukusa je – fantastična… Ova torta će vas spasiti ako se slučajno najave gosti . Tortu možete pripremati sa svojim detetom, njemu će se sigurno svideti – uopšte nije teško!
Related Posts:
Tajni recept za najbolje ćevape i pljeskavice Tajni recept za najbolje ćevape i pljeskavice Ćevapi se tradicionalno pripremaju od junetine i ovčetine ili junetine i janjetine, no danas su mnogo popularniji oni pripremljeni isključivo od junetine radi blažeg okusa … Read More
Biftek Stroganoff sa šumskim gljivama i domaćim tagliatellama Biftek Stroganoff sa šumskim gljivama i domaćim tagliatellama Obitelj Stroganoff zapamćena i spominjana stoljećima upravo zbog jednog od najpoznatijih ruskih jela – bifteka Stroganoff. Stroganoff je tradicionalno rusko j… Read More
Rolana pileća prsa s pestom, rajčicama i svježim sirom Rolana pileća prsa s pestom, rajčicama i svježim sirom VRIJEME PRIPREME do 45 min Poslužite ovu bogatu roladu za obiteljskim ručkom i svi će biti oduševljeni (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({})… Read More
Ovo su najčešće greške koje radimo kad kuhamo tjesteninu Ovo su najčešće greške koje radimo kad kuhamo tjesteninu Često baš zbog jednostavnosti kuhanja zaboravimo da moramo paziti kako pripremati tjesteninu S jajima, bez jaja, integralna, u raznim bojama s dodatkom povrća i za… Read More
Torta od mrkve Torta od mrkve Zaista su mi interesantni svi recepti koji se prave s mrkvom, tako da uvijek iščekujem trenutak da ih isprobam (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Za ovu tortu stvarno nemam riječi k… Read More
0 komentari:
Objavi komentar