ee
nedjelja, 21. kolovoza 2016.
RUČAK NA JEDNOSTAVAN NAČIN...SA OVIM NEĆETE POGRIJEŠITI
By A at 12:23:00
No comments
Sastojci:
60 dag mladih tikvica
4 jaja
20 dag mozzarelle
1 dcl mlijeka
1 dcl kiselog vrhnja
ulje,brašno,so
Priprema:
1.
Tikvice dobro operemo i narežemo po dužini na tanke ploške.Posolimo i pustimo nek malo odstoje,zatim ih uvaljamo u brašno i razmućena jaja .
2.
Te ih ispržimo na vrućem ulju i izvadimo na kuhinjski papir da se upije masnoća suvišna.
3.
U posudu za složenac ili vatrostalnu tada slažemo red tikvica,red naribane mozzarelle i ponovno red tikvica.
4.
Sve prelijemo smjesom od razmućenih jaja,mlijeka i vrhnja te pečemo u pećnici dok vrhnje ne poprimi zlatnožutu boju.
Related Posts:
Španska pita Španska pita Španska pita je sjajno predjelo ili večera uz jogurt. Nekada se zvala carska pita a danas je to španska pita. Ako je napravite i isečete na lepe kockice možete da je poslužite i kao predjelo. (adsb… Read More
DOMAĆE LEPINJE BOLJE NEGO U PEKARI PEČENE ZA 10 MINUTA A TREBAJU VAM SAMO 3 SASTOJKA DOMAĆE LEPINJE BOLJE NEGO U PEKARI PEČENE ZA 10 MINUTA A TREBAJU VAM SAMO 3 SASTOJKA Duplu mjeru sam pravila,3 pleha sve su nestale probala ih nisam al sam vidjela dasu prave. Sastojci (adsbygoogle = window.adsbygoo… Read More
Medena pita s kokosom Medena pita s kokosom Ovo je jedna starinska pita, potpuno neopravdano već pomalo zaboravljena. Pita se sastoji od nekoliko jednostavnih namirnica koje su nam gotovo uvijek pri ruci, a korištenje naizgled skromnih sastoja… Read More
Pita krumpiruša s domaćim korama Pita krumpiruša s domaćim korama Jela pripremljena s vučenim tijestom mnoge će sjetiti na djetinjstvo, na bake koje su s puno ljubavi i vještine pripremale zapravo jednostavna ali omiljena jela. Od finog, tankog vuče… Read More
Ledeni vjetar s jagodama Ledeni vjetar s jagodama (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ledeni vjetar je mnogima omiljena torta (o, da, i ja sam u toj skupini), pa iako se uglavnom priprema s više vrsta voća, meni je naj… Read More
0 komentari:
Objavi komentar