ee
četvrtak, 11. kolovoza 2016.
TOLIKO JEDNOSTAVAN DA ĆETE GA PRAVITI SVAKI DAN
By A at 00:17:00
No comments
Sastojci:
250 ml vrhnja za šlag
250 g mascarpone
250 g svježeg nemasnog sira (Quark)
100 g šećera
1 vanilin šećer
300 g speculaas keksa (po potrebi i malko više)
400 g zamrznutog šumskog voća
Priprema
1.
Vrhnje sa vanilin šećerom umutiti u čvrsti šlag.
Mascarpone sir i svježi nemasni sir (quark) sa šećerom dobro izmiješati - u tu smjesu lagano umiješati čvrst šlag.
2.
U jednu zdjelu redati:
1. sloj speculaas keksa
2. pola kreme
3. opet sloj speculaas keksa
4. smrznuto šumsko voće
5. drugu polovicu kreme
6. sloj speculaas keksa
3.
Najbolje ostaviti preko noći u hladnjaku da se šumsko voće odmrzne i da keksi omekšaju.
Related Posts:
JEDNOSTAVNO I MEKANO: MOJI LOKUMICI Napokon sam izmislila -po meni- savrsen recept za lokumice, mekani i ne ispucaju prilikom pecenja! SASTOJCI• 250g omeksalog putera• 6 kas. secera u prahu• 1 jaje• 1 vanilija secer• 1/2 praska za pecivo• 1 kas. kis. pa… Read More
Isprepleteni kolač od čokolade, nešto divno i ukusno Sastojci: 400g brašna 1 puding od vanilije Dolcela 100g maslaca sobne temperature 0,5 dcl mlačnog mlijeka 2 kom. jaja 20g kvasa 2 kašike šećera malo soli 300g čokolada koju najviše volite Priprema: Od naveden… Read More
KOLAČ KOJI JE POSTAO APSOLUTNI HIT OVOG LJETA....KOLAČ SA VIŠNJAMA Sastojci: 10 dag maslaca 400 ml mlijeka 1 kocka Kvasca (svježeg) 20 dag šećera +1 v.ž 50 dag Glatkog brašna Podravka/manje više po potrebi sol 8 jaja 1 kg višanja 75 dag kiseloga vrhnja 1 Vanilin šećer Dolcela 1 Puding… Read More
OVA TORTA JE PRAVA KREMASTA LJEPOTICA, JEDNOSTAVNA JE, NE PEČE SE... MA SAVRŠENA JE! Sastojci: podloga: 150 g keksa 90 g maslaca žlica soka od naranče krema 500 g svježeg sira par kapi arome vanilije vrećica vanilija šećer 80 g šećera u prahu 300 ml vrhnja za šlag vrećica želatine 2 žlice soka od limuna … Read More
OVAJ SAM KOLAČ PRAVILA 2 PUTA U 2 DANA...MOJOJ DJECI OMILJENI KOLAČ Sastojci Za koru: 6 belanaca 250 gr šećera 50 gr kokosovog brašna 100 gr brašna 1/2 kesice praška za pecivo 2 dl mleka&… Read More
0 komentari:
Objavi komentar