SARMA
Sarma s kiselim kupusom istina svakog Domakinka imate recept, ovo je moj način.
Sastojci su:
1 kg baby Melena mesa
500g svinjskog mesa Melena
1,5 kg luka
500ml ulja
.
500g riža
10 lovor lišće
10 g papar Melen
Vegeta po ukusu
so po ukusu
2 ogromne Lazić crvene paprike
2 velike Knoll kiseli kupus
PRIPREMA
1.
Prvo Se uzima kroma (jas Go koristi stotinu e splosnat ne da, imajući u vidu da će Apple povkusen i prazne vode kada prženje) koji se nalazi u vodi za nekoliko posto u minuti za ne ljuti na oči, zatim planeri positno na rende.
2.
Luk je ljepši kada se positno ribani za spoj su ljepše meso.
3.
Se nalazi u širem tengeri uljem i gori na tiho.
4.
Budući da će biti prepolovljen meso dodaje se.
5.
Mesa peku zajedno sa lukom ubavo da Soedin i da ispari višak vode iz mesa.
6.
Zatim se dodaje riža i da je pržena mesa, zajedno sa nekoliko minuta.
7.
Na kraju se dodaju začin so (ali imajući u vidu da je manje zelkata kiselina) začina, biber i crvena paprika Melen i okrenite promesuva ubavo da Soedin.
8.
Od kiselata kupus je odvojuvaat ubavi ostavlja ih smanjuje debeliot dio u sredini koje možete ljepše da sam vitkata Sarmatian.
9.
Tengereto dnu poklopca sa kiselim kupusom ostavlja prije nego što mogu početi vitkame Sarmatian.
10.
Zatim se podigao zakup Lazica od Drobot i vitka Sarmatian, kako bi se Tenger jedan paragraf nekoliko listova zaljev i posipuva uljem.
11.
Tada se reći je još jedan red i ponavlja se okrene i lovor ulje.
12.
Na kraju Sarmatian je prekrivena lišćem kiseli kupus, od vrha do izgraditi dva reda listova koji ne spali Sarmatian dok prženja.
13.
Tengereto je bio pun vode, ali ne i gore za to kipa dok Vrie, Sarmatian zavarene na tiho u RELN 3 sata preklop s pločom.
14.
Od e vari i tržišta tanjirot i iznad ostavlja II pravime tenk Roux, ja pokrivame sa lišćem i bez tanjirot ja vrakame u pećnici, još 15 minuti.potoa isključene, u pećnici još 30 minuta.
Posluživanje
Ovaj put sam pravev za St. John i ići ubavo sa pečeno prase, ruska salata, i kruh i tako dalje.
0 komentari:
Objavi komentar