Rižoto Teletina sa ljute papričice
1 / 2kg govedina
10 unci mljevenog mesa
1 paprika,
1 king size luk ili praziluk
1 tikvica
1 veliki paradajz
2 šargarepe,
1 ljuta paprika
4 čena belog luka
1 grančica peršina
1 žlica kiselog vrhnja ili vrhnje10 unci mljevenog mesa
1 paprika,
1 king size luk ili praziluk
1 tikvica
1 veliki paradajz
2 šargarepe,
1 ljuta paprika
4 čena belog luka
1 grančica peršina
1 žlica Vegete
nekoliko klinčića
1kocka supa ili temelj
1 žlica pire paradajz
Priprema
1.
Luk točno u dobro, čak i bolje ako koristite praziluk, prodinsta ulje.
Dodajte teletinu rez u manje komade i mljeveno.Još Simmer, zatim dodati sve ostale povrće sitno sjeckani. Peršun satbljiku dodati odmah, a lišće se dodaju prije kraja kuhanja. Mi smo stavili začine i prelijte supom .Kuhamo dok meso ne omekša. Kada je meso kuvano dodati pirinač (kratki zrno) i kuhati sipanje juha. Velikodušno posuti parmezanom.
Dodaj ljuta paprika po ukusu, naravno, izvadite sjemenke jer su najteži.
2.
Kada je riža je spreman, dodajte vrhnje, sjeckani peršun ostavlja dva puta pometnju i poslužite toplo.
1.
Luk točno u dobro, čak i bolje ako koristite praziluk, prodinsta ulje.
Dodajte teletinu rez u manje komade i mljeveno.Još Simmer, zatim dodati sve ostale povrće sitno sjeckani. Peršun satbljiku dodati odmah, a lišće se dodaju prije kraja kuhanja. Mi smo stavili začine i prelijte supom .Kuhamo dok meso ne omekša. Kada je meso kuvano dodati pirinač (kratki zrno) i kuhati sipanje juha. Velikodušno posuti parmezanom.
Dodaj ljuta paprika po ukusu, naravno, izvadite sjemenke jer su najteži.
2.
Kada je riža je spreman, dodajte vrhnje, sjeckani peršun ostavlja dva puta pometnju i poslužite toplo.
Posluživanje
Poslužite sa sezonskom salatom.
Poslužite sa sezonskom salatom.
0 komentari:
Objavi komentar