Keksići od kokosa i čokolade gotovi za 30 minuta
Ovi keksići su vrlo jednostavni za napraviti, a gotovi su u svega 30 minuta
Bezglutenski keksići s medom savršeni su u spoju s čokoladom.
Sastojci:
170g kokosovog brašna
2 žlice meda
1/4 žlićice ekstrakta vanilije
1 bjelanjak
200g čokolade
Priprema:
Bjelanjak lagano izmutite pjenjačom dok ne postane lagano pjenast. Dodajte med i vaniliju.
Na kraju umiješajte kokosovo brašno i pomoću žlice za sladoled nanesite smjesu na pleh.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 170 stupnjeva, 9-11 minuta, pazeći da keksići ne zagore. Dok se keksići hlade, otopite čokoladu.
Ohlađene keksiće umočite u čokoladu, a ostatak čokolade stavite u slastičarsku vrećicu. Nanesite čokoladu zig-zag i stavite u hladnjak na 30ak minuta. Uživajte!
0 komentari:
Objavi komentar