Savjeti


ee

utorak, 3. svibnja 2016.

Pizza s kobasicama

Pizza s kobasicama



Kad nam dosadi "obična" pizza, često posežemo za popularnom slavonskom, koju uz ovaj recept možete pripremiti i kod kuće

Sastojci
BROJ PORCIJA
-4+



180 g
kobasice svinjske
4 kriška
slanina suha, masna
8 kom
jaje kokošje
400 g
tijesto za pizzu
1 šalica
gouda punomasni
0.5 šalica
luk ,crveni
0.25 šalica
peršin, list
0.5 mala žlica
sol
0.5 mala žlica
papar



Kad nam dosadi "obična" pizza, često posežemo za popularnom slavonskom, koju uz ovaj recept možete pripremiti i kod kuće

Priprema



1 U velikoj tavi prepržite kobasice, slaninu i luk na umjereno jakoj temperaturi. Nakon desetak minuta izvadite iz tave i ostavite sa strane. U tavi ostavite oko žličicu masti koju su pustile kobasice i slanina pa dodajte izmućena jaja, peršin i začine. Promiješajte i pržite dvije, tri minute.

2 Stavite tijesto za pizzu u kalup, pospite s pola šalice naribanog sira pa pecite u pećnici na 200°C od tri do pet minuta dok se sir ne otopi. Izvadite iz pećnice pa preko stavite kajganu, kobasice i luk. Pospite slaninom i ostatkom sira. Vratite u pećnicu i pecite dok se sir ne otopi.

0 komentari:

Objavi komentar

baner