ee
nedjelja, 21. kolovoza 2016.
BILO ME JE SRAMOTA DA POKAŽEM SVOJE RUKE ZBOG RUŽNIH MRLJA. SADA ME SVI PITAJU KAKVU KREMU KORISTIM!
By A at 13:15:00
No comments
Lijepa i blistava koža … Mnogi ljudi misle da je to nedostižan san. Ova maska se može koristiti i na bilo koji problem područja osim ruku, uključujući i noge. Vremenom ćete se osloboditi od mrlja i vaša koža će biti svijetlija.
SASTAV:
Jedna kašika meda
Jedna kašika jogurta
Jedna kašika soka od limuna
Pomiješajte sve sastojke dok ne dobijete glatku smjesu. Nanesite masku na problematične kožu. Držite 15 minuta, a zatim oguliti slojeve. Preporučujemo da radite ovaj postupak noću, jer se nakon skidanja maske može pojaviti blago crvenilo kože. Koristite masku ne više od 2 puta sedmično.
Related Posts:
Potaž od tikvice i celera - POSNO Potaž od tikvice i celera - POSNO (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Za 8 osoba potrebno je: 5 mladih tikvica srednje veličine, 2 glavice crnog luka, 2 stabljike celera, 120 g belog pirinča, 1,6 dl s… Read More
Riba, ječam i povrće - POSNO Riba, ječam i povrće - POSNO (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Za 4 osobe potrebno je: 500 g mešanog povrća za supu, 250 g ječma, 1 l supe od povrća, 250 g zelenog graška, 450 g fileta lososa bez ko… Read More
Oslić u susamu i đumbiru - MRSNO Oslić u susamu i đumbiru - MRSNO (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Za 4 osobe potrebno je: 4 fileta oslića (po 120-150 g), 180 g susama, 2 kašike rendanog đumbira, 80 ml majoneza, 1 kašika rendane k… Read More
Galete od tunjevine - MRSNO Galete od tunjevine - MRSNO (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Za 4 osobe potrebno je: 340 g tunjevine iz konzerve, 250 g pirea od krompira začinjenog pečenim belim lukom, 3 struka mladog crnog luka,… Read More
Orada u kukuruznom sosu - MRSNO Orada u kukuruznom sosu - MRSNO (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Za 4 osobe potrebno je: 4 fileta orade bez kožice, 1 glavica crnog luka, 250 g smrznutog kukuruza, 250 ml krem pavlake za kuvanje, 1… Read More
0 komentari:
Objavi komentar