ee
nedjelja, 14. kolovoza 2016.
ZAMOTAJTE VEKNU HLEBA U FOLIJU I STAVITE U RERNU: SVI, ALI BAŠ SVI ĆE BITI IMPRESIONIRANI!(VIDEO RECEPT)
By A at 02:48:00
No comments
Ne postoji ništa bolje od ukusnog, svežeg hleba i onog trenutka kada zagrizete hrskavu koricu, pa polako stižete do tople, mekane sredine. Postoji samo jedan način da ovo iskustvo učinite još boljim: istopljeni sir. Ovaj ukusni recept kombinuje dve divne stvari u jednu. Dozvolite nam da vam predstavimo ovaj hleb sa sirom!
Related Posts:
BRZA PICA ZA 15 MINUTA NEMA ČEKANJA DA TIJESTO NARASTE...SVE SE RADI ODMAH Sastojci: 5 soljice brasna 3 soljice mleko (toplo) 1 soljica ulje 1 kvasec 1 jaje nadjev: kecap rendani kaskavalj(zuti sir) sampinjone sunkice Priprema: U vanglicu za mesenje staviti sve sastojke za testo i dobro izmiksira… Read More
NAJBOLJI DOMAĆI SIR...RECEPT KOJI ZASLUŽUJE PAŽNJU Sastojci 5l svezeg kravljeg mleka 1 ravnu kasiku soli 50ml hladne vode 1 supenu kasiku sirista 1l hladne vode 1 punu supenu kasiku soli ili 18gr Priprema 1. Ovo je baza sira kojeg pravim 2-3 puta godisnje. Od ove baze mo… Read More
BIJELA ROLADA S JAGODAMA! NJEŽAN BISKVIT SA DIVNOM LAGANOM KREMICOM I KOMADIĆIMA JAGODA... Za dane kakvi su sada pretopli, ovo je prava stvar! SASTOJCI BISKVIT 8 bjelanjaka 150 g šećera 6 žlica ulja 100 g brašna 1 puna žličica praška za pecivo 3 žlice šećera u prahu za posipanje biskvita KREMA 200 ml sla… Read More
OD ŠTITNJAČE SVE KREĆE, HORMONI, PRETJERANA MRŠAVOST ILI DEBLJINA, PROBAVA: EVO ŠTA TREBATE JESTI Ako je štitnjača nedovoljno aktivna i dođe do smanjenaja lučenja hormona, možete patiti od kroničnog umora, pospanosti, bezvoljnosti, depresije i sporog varenja. Ova hrana je najbitnija u izlječenju štitne i za održavanjem… Read More
DOMAĆE HURMAŠICE: PRAVI OMJER PO TRADICIONALNOM RECEPTU..JEDNOSTAVNO SAVRŠENE! Sastojci: Tijesto: 2 jaja 2 šoljice šećera 2 šoljice ulja brašna po potrebi pola praška za pecivo Zaljev: 9 šoljica šećera 11 šoljica vode PRIPREMA: Umutiti jaja sa šećerom i uljem. Postepeno dodavati brašno i prašak za p… Read More
0 komentari:
Objavi komentar