Savjeti


ee

subota, 30. siječnja 2016.

Pečeni krumpir s ružmarinom

Pečeni krumpir s ružmarinom



VRIJEME PRIPREME

do 45 min


Pečenom krumpiru ne treba puno dodataka, podignite mu okus grančicama ružmarina


Sastojci

1000 g krumpir, mladi
1 grančica ružmarin
1 dlulje maslinovo
krupna morska sol
svježe mljeveni papar


Priprema

1 Krumpir dobro operite pa ga prerežite po pola.



2 U zdjelu stavite krumpir, posolite s krupnom solju, popaprite, dodajte listiće ružmarina i dobro zalijte s maslinovim uljem.

3 Krumpire istresite na lim za pečenje, koji ste obložili s papirom za pečenje, poravnajte tako da prerezana strana bude od gore i stavite peći u pećnicu na 200°C oko 30 minuta.

0 komentari:

Objavi komentar

baner